3 kamer woning te huur per 1 maart 2018 Amsterdam Oud Zuid

TE LAAT DEZE PRACHTIGE WONING IS VERHUURD!

Te huur; perfect gerenoveerde woning (95 m2) met twee ruime slaapkamers, riante badkamer, super dakterras en Frans balkon in de populaire Van Ostadestraat.

Indeling
Deze woning is gelegen op de derde en vierde etage van een net appartementencomplex. Binnenkomst is in de woonkamer deze is voorzien van een Frans balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning is een serre gesitueerd welke toegang geeft tot de keuken. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, koelvriescombinatie, fornuis met oven en een wasemkap. Op deze etage is ook een separate toiletruimte geplaatst. De vierde etage heeft twee slaapkamers, een riante badkameer met bad, douchehoek en wastafel. Ook op deze etage is aparte ruimte voor het toilet. Via een trap komt u op het riante dakterras van 20 m2. U kijkt vanaf dit terras uit over de hele stad. De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd maar wel voorzien van een laminaatvloer.

Ligging
Dit sfeervolle appartement is gelegen in de Pijp, in een rustige en mooie straat achter de Ceintuurbaan vlakbij het Sarphatipark. Met de beroemde Albert Cuypmarkt en de vele leuke cafés en restaurants in de directe omgeving is dit een zeer gewild stukje van Amsterdam. Trams stoppen om de hoek en het Centrum is op enkele minuten fietsafstand te bereiken. De ligging, ten zuiden van het centrum, maakt de bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en met het openbaar vervoer uitstekend.

Voorwaarden
De woning is voor onbepaalde tijd te huur met een beginperiode van 12 maanden. De woning is per 1 maart 2018 beschikbaar. De genoemde prijs is exclusief gas/water/licht. De borg is twee maanden huur.

Huurprijs per maand € 2000,00 excl. g/l/w waarborgsom 1 maandhuur. Onderverhuur is uitdrukkelijk verboden! de huurder dient de betaalbaarheid aan te kunnen tonen.

TELEFONISCH KAN ER NIET GEINFORMEERD WORDEN, UITSLUITEND VIA ONS EMAIL ADRES:

info@alliancebv.nl

van Ostadestraat

van Ostadestraat

van Ostadestraat

van Ostadestraat

van Ostadestraat

van Ostadestraat